fotoworkshops en Jutvogels maken

Jacintha van Beveren heeft veel ervaring met workshops en het begeleiden van groepen. Ze kan voor iedere gelegenheid een workshop vormgeven.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Voor jong en oud: JUTVOGELS MAKEN; eerst zoeken op het strand en dan proberen er een vogel van te maken; of vogels maken voor door mij gejut materiaal. Veel is mogelijk: verjaardagsfeestjes, jeugdclubs, scholen, ouderen.

 

  • Voor kinderen en jongeren: Speel met je camera/smartphone en leer kijken. Weet je eigenlijk wel hoe je camera werkt? In deze workshop leer je de grondbeginselen van de fotografie, waardoor je mooiere foto’s gaat maken en ook beter leert kijken, 2 uur (max. 6).
  • Een dagdeel fotowandeling/fotocursus in Den Haag, Delft of Scheveningen:  Begeleiding tijdens de 2-3 uur durende rondwandeling (aanwijzingen, tips en camera instellingen),  informatie over Den Haag en Scheveningen (min. 2 – max. 6).
  • Teambuilding door fotografie: samen met het team wordt een beeldverhaal gemaakt over het bedrijf of de afdeling. Daarbij komen zowel fotografische aspecten, als de missie van het bedrijf/de afdeling aan de orde. Prijs in overleg.

Voor informatie en prijzen: castora@castora.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s