Actueel, exposities

Expositietijd; 5 en 6 oktober

Komend weekend, 5 en 6 oktober, is de Kunstroute in Scheveningen. Vanaf dat weekend ook is de Vissersvrouw met sommige van haar avonturen te zien bij het Havenrestaurant Weduwe van der Toorn . Ze zal daar een tijdje rondhangen in het restaurant. Goeie reden dus om dit restaurant te bezoeken.

Het verhaal achter de vissersvrouw is dat ik in de zomer van 2011 naast het beeld van de Vissersvrouw stond aan het eind van de Keizerstraat. Ik zag het uitzicht van de Vissersvrouw op hekken en zand en bedacht ter plekke dat dit toch geen uitzicht was voor de vrouw die voorheen over zee uitkeek. Ik liet in een zelf bedacht verhaal de Vissersvrouw van haar sokkel stappen en door de wereld reizen. Gedurende drie maanden publiceerde ik iedere dag een aflevering van het verhaal op http://www.denhaagdirect.nl. Vorig jaar hing een deel van het verhaal op de Pier. Het verhaal start uiteraard in Scheveningen. Bij Restaurant Weduwe Van der Toorn is een nieuw deel van het verhaal te zien in Scheveningen en enkele buitenlandse kustplaatsen.

Op 5 en 6 oktober is de kunstroute, georganiseerd door Art&Jazz van 11 tot 17 uur. Daarna kunt u de foto’s bezichtigen tijdens de openingstijden van het restaurant: dagelijks vanaf 12 uur.

Er is nog veel meer moois te zien dat weekend. Uiteraard de TwinShots Den Haag – New York bij Sophie Maree en werk van verschillende kunstenaars bij Muzee in de Scheveningse Salon. Ik hang er met mijn vogels Het programma van de Kunstroute en het boekje vindt u hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s