Actueel, Stad

2013 Veteranendag Den Haag

Veteranendag zei mij eigenlijk niet zoveel. Vanmiddag zat ik er midden tussen, omdat ik precies om half een aankwam op Den Haag Centraal en mijn vervoer door de stad gestremd was. Ik had mijn camera bij me. Eerst even op een terras, waar echte Haagse veteranen met elkaar herinneringen opdiepten uit Libanon. De bonus die ze gekregen hadden in dollars en Libanees geld. Veel baretten, veel pakken, veel medailles, veel mooie oude gezichten, bijzondere voertuigen, militaire bands, een impressie in foto’s van wat ik zag:

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Een gedachte over “2013 Veteranendag Den Haag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s