Actueel, Natuur, Stad

Aalscholvers in Leiden

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik had een afspraak in Bodegraven en aangezien ik een OV-er ben, ging ik heen via Gouda en terug via Leiden. Mijn camera zat in mijn tas met standaard de 18-200 lens van Nikon erop. Voldoende voor wat kiekjes. Ik stapte in Lammerschans uit en wandelde door Leiden richting het Centraal Station. Daar trof ik bij de Blauwpoortsbrug een kolonie aalscholvers, die druk aan het vissen was. Ik had een kleine kaart in mijn camera voor 75 RAW foto’s. Die was snel vol. Dus, richting centrum en nog een 8GB kaartje gescoord en maar weer schieten. Ik was warm aangekleed, had moonboots aan, maar toch kwam ik na drie uur als een ijsklompje de cafe de Catwalk binnen. Ik heb toch een fikse kou te pakken, maar wat ben ik blij met mijn platen. Voor wie dacht dat aalscholvers zwart zijn; klik hier.

Een gedachte over “Aalscholvers in Leiden”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s