Actueel, Human plastic print, Stad

Een impressie van de eerste ochtend van het nieuwe jaar

2011 was een intensief jaar. Hard gewerkt om geld te verdienen en naar mijn idee te weinig tijd gehad voor mijn fotografie. Dat moet in 2012 anders. Reden waarom ik op deze eerste dag van het jaar mijn wandelschoenen heb aangetrokken en de de deur uit ben gegaan met mijn camera om een beeldverslag te maken van de vroege ochtend van 1 januari 2012:

Deze diashow vereist JavaScript.

Veel vuurwerkresten, een vlag die door vuurwerk uit de muur werd geblazen, een gat in de ruit van een winkel, een opgeblazen prullebak bij de tramhalte, een vernielde bank, een containerbrand die door de brandweer geblust werd, een bloembak waar alle plantjes uitgetrokken waren, een opgeblazen bloembak, een kerstboom, gedumpt in de tuin van het gemeentemuseum en een kerstboom gewoon op straat gegooid; gelukkig hoorde ik ook veel vogeltjes en waren mensen bezig de troep te ruimen.

4 gedachten over “Een impressie van de eerste ochtend van het nieuwe jaar”

  1. Okay this YouTube video is much enhanced than last one, this one has pleasant picture feature as well as audio. deeeakdebced

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s